16 Ağustos 2011 Salı

Çanakkale Seramik Banyo Fayans Modelleri Kataloğu 2011-2012

1957 yılı civarında Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş. ile ilk adımları atılan Kale Grubu, Türkiye’de seramik alanında ve sektöründe büyük adımlar atmış ve öncülük etmekte olan, yaptığı çalışmalar ve ürünler ile Dünya devi haline gelen bir marka olmuştur.
Bu bakımdan ülkeminizin en önemli seramik şirketi olarak bizlere çok güzel ürünler sunmaya devam ediyor.
Bu yazımız da sizlere harika çanakkale seramik ve banyo fayanslarını tanıtacağız görselleri ile birlikte umarız hoşunuza gidecektir… Çanakkale seramik 2012 yılında çok güzel modeller piyasaya sunmaya hazırlanıyor , bu bakımdan ilgilenen ve takip eden insanlar büyük bir merakla yeni çıkacak ürünleri bekliyorlar herkes gibi biz de merak etmekteyiz.
Çanakkale seramik duvar karolarında ürüne kalebodur ismi verildi. Çanakkale Seramik ve Kalebodur Seramik daha sonra Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. olarak birleşmiştir.
Türkiye’de Çanakkale Seramik ve Kalebodur markası olarak üretimine devam eden Kaleseramik 66.000.000 metrekare/senelik üretim oranı ile tek bir sektörde üretimi olan dünyanın en büyük seramik firmasıdır.
Bu güzel konunun alt tarafında çanakkale seramik, banyo fayansları, banyo modelleri fayans resimleri ve seramik örneklerini sizler de görebileceksiniz:

İnsanlar banyosunu dekore ederken büyük önem verdiği konulardan birisi de fayanslardır.Çünkü bir yeri dekore ederken o alandaki parkeler,fayanslar gibi göze çarpan yerler dekorasyonun ana etmenleridir.Bu bakımdan güzel fayanslar ile bezenmiş güzel banyolar oluşturmak istiyorsanız Çanakkale seramiğe göz atmanız da yarar var.

Sizleri harika banyo örnekleri ve fayans modelleri ile baş başa bırakalım,eğer konuyu beğendiyseniz arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder