16 Ağustos 2011 Salı

çanakkale Seramik Kalebodur Bayileri

çanakkale Seramik Kalebodur Bayileri


Çanakkale seramik kalebodur bayileri, kalebodur modelleri örnekleri, kalebodur seramik, kalebodur fayans örnekleri hakkında bilgiler içeren site...

Kale Grubu'nun inşaat sektörüne yönelik ürünlerinin iç pazarda tek elden pazarlaması ve satışını yapmak üzere 1982 yılında kurulan Kale Pazarlama, yurt çapına yayılmış bayileri ile hizmet vermektedir.

Kale Pazarlama'nın, yurt geneline yayılmış 200'ü aşkın bayisi bulunmaktadır.

Çanakkale Seramik, Kalebodur,ve Kaledekor ürünlerinin pazarlama ve satışını gerçekleştiren Kalepazarlama, Kale Grubu markalarına yönelik pazar araştırma, reklam, tanıtım ve yurt içi fuar organizasyonu gibi görevleri de yürütmektedir. Her yıl düzenli olarak İstanbul Unicera Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, İstanbul Yapı Fuarı, Ankara Yapı, Antalya Yapı ve İzmir Yapı Fuarları'na katılmaktadır.

Pazardan gelen talepler doğrultusunda ürün portföyüne yön veren Kale Pazarlama; Çanakkale Seramik ve Kalebodur ürünlerinin Ürün Yönetimi ve Ürün Tasarımını da kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. 1996 yılından beri aktif olarak çalışan Ürün ve Marka Yönetimi, pazarın talepleri, yeni trendler ile fabrikalarımızın üstün üretim teknolojisini harmanlayarak, Ar-Ge'ler ile beraber yılda iki kreasyon hazırlamakta ve kreasyonların en iyi şekilde sergilenmelerini sağlamaktadır. Kreasyonların lansman tarihleri Nisan ayındaki Unicera Fuarı ve Eylül ayındaki Yapı Fuarlarıdır. Ürün ve Marka Yönetimi kreasyonlar çıkartmakta yurtdışındaki İtalyan dizayn stüdyolarının yanı sıra Kale Pazarlama bünyesindeki Tasarım Departmanından da destek almaktadır. Tasarım Departmanı dekorasyon trendlerini takip ederek, pazarın ihtiyaçlarına da cevap verecek özgün karoseramik tasarımları gerçekleştirmektedir.

Kale Pazarlama, uzman kadrosuyla bayilerine ve nihai tüketiciye hizmet vermenin yanısıra, 1999 yılında kurduğu tümüyle mimarlardan oluşan Teknik Hizmetler Müdürlüğü ile bayilerine, inşaat mühendislerine ve mimarlara proje ve uygulama desteği vermektedir.

Kale Pazarlama geniş ürün yelpazesinin takibi ve bayiler kanalı ile tüketiciye anında ulaştırılması konusunda tüm depo, bölge ve bayileri ile network sistemi içinde çalışmakta, ürün bilgilerinin takibini ve güncellenmesini anında gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder