9 Ekim 2012 Salı

Banyo Dolapları ve Duş Kabinleri

Günümüzde banyo dolapları ve duşakabin modelleri seçenekleri oldukça artmış durumda. Bu artışa paralel olarak duşakabin ve  banyo dolabı fiyatları da farklılık göstermektedir.
Kozmetik ürünleriniz, havlularınız gibi hijyen gerektiren banyoda kullandığınız meteryalleri koyabilmek için banyolardaki dolapların önemi çok büyüktür. Hele ki banyonun küçük olması durumunda yaşanan sıkıntılar çok fazladır.
http://banyomodelleri.com/resimler/banyo-dolaplari.jpg
Banyo dolabını seçereken kullanılan malzemenin kalitesi de bir hayli önemlidir. Cilt sağlığınız tehlikeye sokulmaması adına cam, plastik veya metal malzemeler kullanılmalıdır. Banyo dolaplarında kapladığı alan, malzeme, işçilik tasarım gibi şeler fiyatlarını değiştrebiliyor.Kalitesiyle doğru orantılı yükselen fiyatlar, dolap üzerindeki dekoratif öğelerle bu oranı daha da yükseltiyor.
http://banyomodelleri.com/resimler/banyo-dolaplari02.jpghttp://banyomodelleri.com/resimler/dus-kabinleri.jpg
Duşakabin modelleri
Banyonun alanına göre dolap ve sığıyorsa küvet yerletirilebiliyor ama küvetin sığmadığı durumlarda duşakabin devreye giriyor. Farklı boyutlara sahip olan duşakabinler alanda küvete nazaran daha az yer kapladığından mobilyalara daha geniş yer ayırılabiliyor.
Duşakabin fiyatları hızla gelişen ve çoğalan firmalar sayesinde bütçeye uygun olabiliyor. Bu biraz da tercih ettiğiniz ekipmalara bağlı. Duşakabin alternatifleri çoğaldıkça fiyatlarda yükseliyor.
Sık duş alan ve geniş bir aileye sahip iseniz tercihiniz duşakabinden yana olacaktır. Hijyenik, ekonomik, kuru zemin sağlayan duşakabinler farklı tasarımlarıyla göz alıyor. Modern yaşamda küvete nazaran duşakabinlerin tercihi bir hayli yüksektir. Ayrıca duşakabinlerdeki farklı renklerlede banyonuzda uyumu yakayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder