9 Ekim 2012 Salı

Kalebodur Seramik Fiyatları

2010 yılına ait en güncel kalebodur ve seramik fiyatlarını sizlerle paylaşmak istedik. Ülkemizde inşaat sektöründe görülen canlanma nedeni ile fiyatlar bir miktar yukarı seyir göstermiş durumda. Ancak üretici firmaların stokları nedeni ile sınırlı kalan bu yükseliş sayesinde hala fiyatlar son derecede makul. Eğer mutfak, lavabo ya da banyonuzu yenilemek istiyorsanız oldukça düşük bir maliyetle arzu ettiğiniz şekilde bir mekana sahip olabilirsiniz.
141516735816on01 300x209 Kalebodur Seramik Fiyatları
Zemin için malzeme seçerken kaymazlığa çok dikkat etmeniz gerektiğini bir kere daha belirtelim. Evde gerçekleşen kazaların pek çoğu, banyo gibi ıslak zeminlerde, ıslanınca iyice kayganlaşan döşeme malzemeleri nedeniyle düşme şeklinde olmakta ve bazen ciddi yaralanmalara yol açabilmektedir.
39941 233x300 Kalebodur Seramik Fiyatları
Duvarlar için kalebodur ve seramik seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli unsurların başında kolay temizlenebilme gelmektedir. Mutfakta yağlı buhar, banyoda sabun ve temizlik malzemeleri zamanla seramik ve kalebodur ya da fayans yüzeylerin üzerinde tortu oluşturur. Kimi yüzeylerden bu tortu tabakasını temizlemek çok çok zor olabilmektedir. Ancak bazı kalebodur ve seramikler kolay temizlenebilme özelliğine sahiptirler.
seramik1 300x257 Kalebodur Seramik Fiyatları
Kalebodur ve seramik fiyatlarını sizlerle daha önceki yazılarımızda listeler halinde paylaşmıştık. Yaptığımız araştırma neticesinde, her ne kadar küçük bir yükseliş olsa bile, belirttiğimi fiyat aralıkları hala geçerli diyebiliriz. Arşivimizden ilgili yazılara ulaşırsanız çok detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder